O nama

Dragi prijatelji,

KONDOR je licencirana agencija koja se bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti. . Na osnovu rešenja Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija br. 46-00-211/2015-0 upisana je u registar posrednika pod brojem 231.

Svoje poslovanje smo u potpunosti uskladili sa odredbama Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Sedište agencije je u Valjevu, u centru grada, ul. Dr. Pantića br. 117. Područje našeg poslovanja je prvenstveno opština Valjevo i kolubarski region, mada, zahvaljujući našim partner-agencijama, možemo vam pomoći i kod kupoprodaje nekretnine na teritoriji Beograda.

„Za nas ne postoje mali i veliki klijenti, za nas su svi klijenti podjednako važni bez obzira na vrednost nekretnine na kojoj sarađujemo.“

Obzirom da je kupoprodaja nepokretnosti nešto što Vam se dešava, možda, jednom u životu i da za Vas može biti vrlo emocionalan proces, princip nam je da naš odnos prema Vama bude poslovno-prijateljski. Uvek pažljivo saslušamo sve što imate da nam kažete o Vašim potrebama, željama i mogućnostima. Uzevši sve to u obzir maksimalno ulažemo svoje vreme i znanje kako bi uspešno završili posao koji nam je poveren, a na zadovoljstvo svih ugovornih strana. Naš cilj je da ostvarimo Vaš san o sopstvenoj nekretnini.

Veoma smo ponosni na činjenicu da nam se veliki broj Vas obraća po preporuci.

Naše višegodišnje iskustvo i stručnost u oblasti prometa nekretnina, omogućuju profesionalnu uslugu i individualni pristup za svakog od Vas, bilo da prodajete nekretninu, tražite svoj novi dom, poslovni prostor ili nekretninu za investiciju. Nekretnine za koje KONDOR posreduje moraju biti uknjižene i imati potrebnu vlasničku dokumentaciju. Garantujemo Vam punu pravnu sigurnost.UŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC – OBRATITE NAM SE S POVERENJEM